Jól sikerültek a zh-k és szeretnél havi 50.000 Ft-ot? Pályázz a #építő250-re!

Elsődleges fülek

Újra lehet pályázni a #építő 250 ösztöndíj következő két havi támogatására – ehhez minden részletes információt és segítő linket megtaláltok a cikkben.

Hamarosan véget ér a tanév első #építő250-es támogatott negyedéve. A #építő250 célja az, hogy folyamatos tanulásra ösztönözzön, elősegítse a hallgatók tudományos életben való részvételét, és felkészítsen a felsőbb évfolyamokban elérhető más támogatások megpályázására. További információk magáról az ösztöndíjról ITT elérhetők.

A #építő250 kidolgozói negyedéves támogatási rendszert fejlesztettek ki, amelyben nemcsak a vizsgaidőszakban elért eredmények, hanem a mintatanterv szerinti haladás és a bizonyos mérföldkőnek számító zh-k is szükségesek a folyamatos támogatás eléréséhez. Erről részletes információkat a 10/2018 sz. Dékáni Utasításban találtok.

A pályázati előszűrések alapján örömmel látjuk, hogy a félévközi teljesítményértékelések alapján olyan hallgatók is részesülhetnek az ösztöndíjból, akik a korábbi időszakban nem kaptak támogatást!

Az előszűrés alapján azok a hallgatók pályázhatnak sikeresen a következő negyedévi ösztöndíjra, akiknek súlyozott átlageredménye eléri a következő értékeket:

  • 1. mintatantervi félév: 70%,
  • 3. mintatantervi félév: 70%,
  • 5. mintatantervi félév: 80%.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. december 15.

A pályázatokat a pályázati űrlap kitöltésével, írásban lehet benyújtani az ÉMK Dékáni Hivatalában. Az előszűrés alapján esélyes hallgatókat egyénileg is értesítjük arról, hogy érdemes beadni a pályázatot.

A pályázatok kiértékelését követően a támogatói döntéseket 2019. december 31-ig hozzuk meg.

Az ösztöndíjak kifizetése egy összegben, a 2020. februári ösztöndíjakkal együtt történik.