PÓTFELVÉTELI!

LÉGY A HALLGATÓNK,

JELENTKEZZ AZ ÉPÍTŐMÉRNÖKI KARRA!

 

Az építőipari ágazat fejlődéséhez minden szakterületen és minden végzettségi szinten jól képzett szakemberekre van szükség. Ezt a jogos igényt felismerve a BME Építőmérnöki Kar pótfelvételi eljárást hirdetállami finanszírozású helyekre is!

A pótfelvételiről szóló részletes tájékoztatót itt olvashatod: www.felvi.hu

 

Az építő, környezetalkotó munka az emberiség egyik legfontosabb tevékenysége, hiszen mindannyian az épített környezet használói, lakói vagyunk. Légy részese te is ennek a nagyszerű munkának, az okos városok, utak, vasutak és szerkezetek tervezésének, építésének. Ha ezt a képzést választod, biztos jövő vár rád, és izgalmas kihívások, hiszen egy mérnök mindig egyedit alkot. 

 

A Kar rendkívül színes képzési kínálattal rendelkezik, ezért már most is sokan választottak minket.  Az országos adatok szerint az építőmérnöki alapszakos hallgatók közel fele nálunk kezdi meg

egyetemi tanulmányait.  

 

 

 

Ha az általános felvételi eljárásban nem jelentkeztél sehová, vagy nem vettek fel, ne habozz, jelentkezz most! Még nem késő. Az idei felvételi ponthatárunk 320. Az Építőmérnöki Karon tanulmányaid során nagyon változatos területtel ismerkedhetsz meg, és komoly szakmai karriert alapozhatsz meg építőmérnöki tanulmányaiddal!  

 

Várjuk a jelentkezőket mesterképzéseinkre is!

Az utóbbi félévekben a távolléti oktatás során új oktatási módszerek nyertek létjogosultságot. Egyes tárgyaknál ezen módszerek alkalmazása (tömbösített órák, önálló projektek, cégeknél végzett feladatfeldolgozás, stb.) új perspektívát nyit a nappali képzés hallgatói számára. A Kar figyelemmel kíséri a fiatal mérnökök igényeit és pályafutását, és egy praktikus órarend összeállításával lehetővé teszi mesterszakos hallgatóinak mérnöki munkakörök betöltését. A szakterületi munkavégzést kreditekkel is elismeri.

 

A jelentkezés és a felvételi folyamat pontos leírása a felvi.hu-n és az epito.bme.hu-n olvasható.

Jelentkezz hozzánk, várunk!

 

Lovas Tamás

oktatási dékánhelyettes

(lovas.tamas@emk.bme.hu)