Jutalmakkal és díjakkal ünnepelte az idei tanév végét a Kari Tanács

Elsődleges fülek

Számtalan díjat és kitüntetést adott át Dr. Dunai László dékán úr az évzáró Ünnepi Kari Tanács ülésén.

Dr. Fi István az Út és Vasútépítési Tanszék oktatója Professor Emeritus címet kapott.

 

Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel ismerték el Dr. Berecz Endre (Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszék), Czap Zoltán (Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék), Deák Ottó (Általános- és Felsőgeodézia Tanszék), Dr. Fekete Károly (Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék), Raum László (Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék) és Dr. Strobl András (Hidak és Szerkezetek Tanszék) oktatói munkáját.

 

Hárman egyetemi docensi kinevezést kaptak: Dr. Majorosné Dr. Lublóy Éva Eszter (Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), Dr. Szalay Zsuzsa (Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), Dr. Völgyi István (Hidak és Szerkezetek Tanszék).

Horváth Adrián Ipari Professzori kinevezését már korábban megkapta, most könyvjutalomban részesült.

Dr. Darabos Péter (Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék), valamint Dr. Paál Tamás (Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék előterj.) címzetes egyetemi docensi címet kaptak.

Puskás Balázs (Építőanyagok és Magasépítés Tanszék előterj.) címzetes mesteroktató lett.

 

A vezető oktatók közül Dr. Szilágyi József egyetemi tanár (Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszék), Dr. Nagy László egyetemi docens (Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék), Dr. Kövesdi Balázs egyetemi docens (Hidak és Szerkezetek Tanszék) és Dr. Patziger Miklós egyetemi docens (Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék) kapott Kari Kutatói Díjat.

A nem vezető oktatók közül pedig Nagy Balázs tudományos munkatárs (Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), Dr. Majorosné Dr. Lublóy Éva Eszter adjunktus (Építőanyagok és Magasépítés Tanszék) kapta meg ugyanezen díjat.

Posztdoktori publikációs támogatásban részesült Dr. Kövesdi Balázs egyetemi docens (Hidak és Szerkezetek Tanszék) és Dr. Kapitány Kristóf adjunktus (Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék).

 

A korábbi KT hallgatói képviselők közül Boda Mariann, Hadarics Réka és Nagy Renáta kapott könyvjutalmat.

Kari Jó tanuló - Jó sportolói jutalomban Bólya Barbara (vívás) és Csomós Flóra (vívás) részesült.

Az OTDK első díjasok: Lükő Gabriella (I. díjas + a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának különdíja), Csillag Fruzsina, Jakab Sára, Kenéz Ágnes, Németh Gábor és Opoldusz Máté is könyvjutalmat kaptak. A Kari OTDK eredmények részletesen itt olvashatók.