Pályázatok

Aktuális pályázatok:

A Falling Walls Lab egy fiatal innovátoroknak szóló kezdeményezés, ahol hallgatók, akadémikus vagy vállalkozók osztják meg egymással és egy válogatott akadémiai és üzleti szakemberekből álló zsűrivel az ötletüket 3 percben. A legjobb előadók lehetőséget és anyagi támogatás kapnak, hogy részt vegyenek a berlini Falling Walls Lab döntőn és konferencián. A Falling Walls Lab Budapest május 25-én lesz a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán, jelentkezni itt lehet. a határidő április 24. A budapesti eseményről részletes információk a szervezésben is résztvevő Pázmány Péter Katolikus Egyetem oldalán és az esemény Facebook oldalán találhatók.

 

A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete Pályázatot hirdetett az idei Víz Világnapja alkalmából. További részletek itt. A pályamunkák beérkezési határideje: 2017. március 13. 15.00.

 

A K&H Csoport ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák hallgatói számára. Minden fontos információ megtalálható itt. A pályázat témája a fenntarthatóság, jelentkezési határidő: 2017. március 19.

 

 

Naprakész pályázati információkkal szolgálnak az egyetem alábbi szervezeti egységei:

BME Támpont Iroda aktuális pályázatok
BME Pályázati Iroda aktuális pályázatok
Erasmus és Csereprogramok Irodája aktuális hírek
ESPA ingyenes szakmai gyakorlat az Egyesült királyságban

Internship Opportunities in the UK

6 Month intership in the UK