A Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség III. Junior szimpóziuma

Elsődleges fülek

A Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség a Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszékkel közösen 2014. február 6-án rendezi meg hagyománnyá vált Junior Konferenciáját.

A Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség kiemelten fontosnak tartja a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, dinamikájuk, újszerű gondolataik megismerését. A hazai „vizes” szakmán belüli párbeszéd elképzelhetetlen az ifjúság meglátásainak figyelembevétele nélkül, amelyhez újszerű megoldásként szimpóziumunk biztosít fórumot. A rendezvényre évről-évre egyre több ifjú szakember jelentkezik, idén már 40-50 pályaműre számítunk. A fiatal mérnökök által feldolgozott szakmai felvetések és megoldások általános tájékozódásra is kiválóak, mindemellett a megmérettetés során kiemelkedő pályamunkák elismerése további lendületet ad mind az előadók, mind a hallgatóság számára.

A szimpóziumra várjuk mindazokat a 35. életévüket még be nem töltött kollégákat, akik a vízellátás, csatornázás és szennyvíztisztítás területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.
A pályaművek elbírálását a hazai „vizes” felsőoktatási intézmények és a Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) szakmai társ-szervezetek neves szakembereiből álló zsűri végzi el.

A konferencián 10 perces előadás keretében lehetőséget biztosítunk a pályamunkák bemutatására. A legjobb prezentációkat különdíjban részesítjük. Az első helyezettek lehetőséget kapnak az DWA (Német Szennyvíz Szövetség) által szervezett, a 2014. évi IFAT rendezvényen megrendezett, nemzetközi junior szimpóziumon történő részvételre.

Nagy örömünkre szolgálna, ha az Ön által képviselt szervezet tagjait minél nagyobb számban üdvözölhetnénk a rendezvényen. Ehhez szíves segítségét kérem a rendezvény meghívójának  és jelentkezési lapjának tagságuk felé történő továbbításában.

A meghívó és a jelentkezési lap az alábbi linkekre kattintva tölthető le:

Meghívó; Jelentkezési lap

Program és időbeosztás

A rendezvényen a részvétel díjtalan.

Időpont: 2013. február 6. 10:00-17:00

Helyszín: BME K ép. mf. 79.