A diplomaátadó ünnepség tudnivalói

Tisztelt Frissdiplomás!

Ezúton értesítem, hogy az Építőmérnöki Kar ünnepélyes Diplomaátadó Ünnepségét 2018. november 9-én (pénteken) 11 órakor tartjuk a Központi épület Aulájában.

Az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében kérem, hogy az Ön számára kijelölt helyet – az elnöki asztallal szemben – 10 óra 45 percig szíveskedjen elfoglalni.

Az ülőhelyek személyre szólnak, azokon mindenki megtalálja nevét.

 

Az 1. sortól: MSc kitüntetéses hallgatók, MSc hallgatók, BSc kitüntetéses hallgatók, majd a BSc hallgatók és a hagyományos ötéves képzésen végzettek következnek.

Amennyiben oklevelét már korábban elvitte, de szeretné azt ünnepélyes keretek között is átvenni, kérem, hogy azt 2018. október 31. (szerda) 12 óráig a Dékáni Hivatalba visszajuttatni szíveskedjen.

Az oklevél mellékletek átvételére az ünnepség előtt ½ 10 – ½ 11 óra között biztosítunk lehetőséget a K ép. I. em. 29-es teremben. Amennyiben az ünnepségen nem tud megjelenni, okmányait 2018. november 15-től veheti át a Központi Tanulmányi Hivatalban.

 

A vendégek számára korlátozott számban az Egyetem Dísztermében ülőhelyet biztosítunk, valamint ott az ünnepség kivetítőn is megtekinthető.

Tájékoztatom továbbá, hogy az ünnepségről az Egyetem fotósa felvételeket készít, amelyek a foto.bme.hu címről letölthetők.

 

Amennyiben további kérdései merülnek fel a Diplomaátadó Ünnepséggel kapcsolatban, kérem, hogy Kollár Anikóhoz – telefonszám: 06-1-463-1251; e-mail: kollar.aniko@epito.bme.hu – szíveskedjen fordulni.

Budapest, 2018. szeptember 3.

 

Üdvözlettel:

Kónya Éva

hivatalvezető

 

A bevezető kép a tavalyi diplomaátadón készült.