PÓTFELVÉTELI AZ ÉPÍTŐMÉRNÖKI KARON!

Elsődleges fülek

LÉGY A HALLGATÓNK,

JELENTKEZZ AZ ÉPÍTŐMÉRNÖKI KARRA!

 

Az építőipari ágazat igényeit felismerve 2020-ban a BME Építőmérnöki Kar pótfelvételi eljárást hirdetállami finanszírozású helyekre is!

A pótfelvételiről szóló részletes tájékoztató itt olvasható: www.felvi.hu

 

Az építő, környezetalkotó munka az emberiség egyik legfontosabb tevékenysége, hiszen mindannyian az épített környezet használói, lakói vagyunk. Légy részese te is ennek a nagyszerű munkának, az okos városok, utak, vasutak és szerkezetek tervezésének, építésének. Ha ezt a képzést választod, biztos jövő vár rád, és izgalmas kihívások, hiszen egy mérnök mindig egyedit alkot. 

Az építés izgalmas és sokrétű feladat. Az alapképzés első évei megmutatják neked az egyes építőmérnöki területek sajátosságait, így felkészülten tudsz majd dönteni arról, hogy ennek a sokszínű hivatásnak mely területén képeznéd magad tovább. Olyan ismeretekkel gazdagodsz, melyek garantálják, hogy a későbbiekben más mérnökökkel, más szakágakkal is sikeresen tudsz együttműködni. Alapképzésünk 8 szemeszteres, melyet 3 szemeszteres mesterképzéssel tudsz majd kiegészíteni.

 

A Kar rendkívül színes képzési kínálattal rendelkezik, ezért már most is sokan választottak minket!  Az országos adatok szerint az építőmérnöki alapszakos hallgatók több mint fele nálunk tanul majd.  

Ha az általános felvételi eljárásban sehová nem jelentkeztél, vagy nem vettek fel, ne habozz, jelentkezz! Az idei felvételi ponthatárunk 320. Az Építőmérnöki Karon tanulmányaid során egy nagyon változatos területtel ismerkedhetsz meg, és komoly szakmai karriert alapozhatsz meg építőmérnöki tanulmányaiddal!  

 

A jelentkezés és felvételi folyamat pontos leírása a felvi.hu-n és az epito.bme.hu-n olvasható. Nézd meg a ponthatárt is, és számítsd ki saját pontjaidat a felvi-n található kalkulátorral! Ugye, hogy megvan?

A legfontosabb dátum a jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9. Jelentkezz hozzánk, várunk!

ÉMK – Pályaorientációs Bizottság

ÉMK – Kari Tanulmányi Bizottság