TANULMÁNYI REND JÁRVÁNYHELYZETBEN

Kedves Hallgatók!

A járványhelyzet követelte intézkedési tervnek (lsd. bme honlap) megfelelően az Építőmérnöki Kar az alábbi módon szervezi képzéseit a 2020/21/1. szemeszterben:

  • Alapképzési (BSc) szakon az elsőévesek felsorolt gyakorlati kurzusait (BMEEOTMAT41, BMEEOAFAT41, BMEEMAT42, BMEGMAT41) jelenléti oktatással, az előadásokat távolléti formában szervezzük. A BMEEOFTAT41 kurzusai - számítógépes gyakorlatként - távolléti formában futnak.
  • Alapképzési (BSc) szakon felsőbb éveseknek és mesterképzési (MSc) szakok hallgatóinak indított tárgyak egyes gyakorlati kurzusait (BMEEOAFAS42, BMEEOEMAS41, BMEEOHSAS46, BMEEOVKAV58, BMEEOUVMU64, BMEEOVVMV62 (csak az 1. óra), BMEEOVVMX61 (első 6 óra), BMEEOVVA-FP (csak az 1. óra), BMEEOGMAS41 (első 2 óra), BMEEOGMMX63, BMEEOGMA-C2 (1-1 alkalom), BMEEOAFAG46 (első 4 hét), BMEEOAFAG41 (első 4 hét) jelenléti oktatással, minden más elméleti órát/előadást és gyakorlatot távolléti formában valósítunk meg. 
  • Létrehozzuk a tárgyak Teams csoportjait és frissítjük a tárgyak moodle oldalait is. Kérlek, folyamatosan ellenőrizzétek! 

Kérlek, tartsátok be az intézkedési tervben foglaltakat; maszkban legyetek az épületben, tartsátok a 1.5 méteres távolságot a terembe belépésnél is, kerüljétek a közös eszközhasználatot (írószer is!) és fizikai kapcsolatot! Találkozunk az órarend szerinti időpontokban a tárgy Teams csoportjában, illetve az elsősökkel a gyakorlatokon személyesen!