CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

Elsődleges fülek

CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

HALLGATÓKNAK ÉS OKTATÓKNAK

 
 
Időpont: 2023. november 16. 13.00-16.00 (szünettel és konzultációval)
Helyszín: Online, Zoom
Regisztrációs határidő: 2023. november 14. éjfél
 
A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén tematikus hálózatok keretében együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.
 
A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2024/2025-ös tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintik a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatják a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztanak meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszolják a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.
 
A hálózati pályázatok beadási határideje: a pályázatokat 2024. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.
 
A CEEPUS programról bővebben a www.ceepus.hu oldalon található információ.
 
Kiket várnak a rendezvényre?
A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat (multilaterális tematikus együttműködés) beadását tervező érdeklődőket várják a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők).
 
Örömmel várják az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket anonim módon EZEN A LINKEN, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudják szabni a programot.
 
A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét és a programot a regisztrált résztvevőknek küldik majd meg.
 
Felmerülő kérdés esetén írjanak a ceepus@tpf.hu címre.