Épületenergetikai tanfolyam

Elsődleges fülek

Tanfolyam

 

"Épületenergetikai tanúsító Kamarai jogosultsági vizsgára felkészítő tanfolyam" - ahol a legfrissebb, megváltozott épületenergetikai rendeletek alapján készítünk fel az épületenergetikai tanúsításra.

 

Ajánljuk a vizsgára készülőknek, illetve azoknak is, akik felfrissítenék a tudásukat vagy megismernék részletesen is az új energetikai szabályozást! A képzés során ráadásul nem csak elméleti tudást szerezhetsz, de gyakorlati példákon keresztül is megismerkedhetsz a tanúsítói tevékenység minden részletével. 

 

Jelentkezési határidő: 2023.12.01.

 

Képzési napok:

2023.12.08. péntek

2023.12.09. szombat

2023.12.15. péntek

2023.12.16. szombat

 

Előadóink az Építőanyagok és Magasépítés Tanszékről és az Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékről:

Dr. Nagy Balázs (BME-ÉMK)

Dr. Csoknyai Tamás (BME-GPK)

Dr. Szalay Zsuzsa (BME-ÉMK)

Dr. Horváth Miklós (BME-GPK)

 

A képzés során olyan témákat érintünk, mint az energetikai követelmények, épülethatároló szerkezetek, hőátvitel, hőhidak, benapozás, épülettechnikai rendszerek számításai, és még sok mást. A tanfolyam végén pedig összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat és felkészítünk a vizsgakérdésekre.

 

Ne maradj le erről a kiváló lehetőségről, hogy naprakész legyél a szakterületeden és felkészülten állj a Kamarai jogosultsági vizsga elé! További részletekért és jelentkezésért kattints a linkre: https://www.mti.bme.hu/tanfolyam/epuletenergetikai-tanusito-kamarai-jogosultsagi-vizsgara-felkeszito-tanfolyam/