Tájékoztató levél a diplomaátadóról

Elsődleges fülek

Tisztelt Frissdiplomás!

Ezúton értesítem, hogy az Építőmérnöki Kar ünnepélyes Diplomaátadó Ünnepségét

2019. november 8-án (péntek) 11 órakor tartjuk a Központi épület Aulájában. 

Az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében kérem, hogy az Ön számára kijelölt helyet – az elnöki asztallal szemben – 10 óra 45 percig szíveskedjen elfoglalni.

 

Az ülőhelyek személyre szólnak, azokon mindenki megtalálja a nevét.

Az 1. sortól: MSc kitüntetéses hallgatók, MSc hallgatók, BSc kitüntetéses hallgatók, majd a BSc hallgatók és a hagyományos ötéves képzésen végzettek következnek.

Amennyiben oklevelét már korábban elvitte, de szeretné azt ünnepélyes keretek között is átvenni, kérem, hogy azt 2019. október 31. (csütörtök) 12 óráig a Dékáni Hivatalba visszajuttatni szíveskedjen.

Az oklevél mellékletek átvételére az ünnepség előtt ½ 10 – ½ 11 óra között biztosítunk lehetőséget a K ép. I. em. 29-es teremben. Amennyiben az ünnepségen nem tud megjelenni, okmányait 2019. november 15-től veheti át a Központi Tanulmányi Hivatalban.

 

A vendégek számára korlátozott számban az Egyetem Dísztermében ülőhelyet biztosítunk, valamint ott az ünnepség kivetítőn is megtekinthető.

 

Tájékoztatom továbbá, hogy az ünnepségről az Egyetem fotósa felvételeket készít, amelyek a foto.bme.hu címről letölthetők. Amennyiben további kérdései merülnek fel a Diplomaátadó Ünnepséggel kapcsolatban, kérem, hogy Kollár Anikóhoz – telefonszám: 06-1-463-1251; e-mail: kollar.aniko@epito.bme.hu – szíveskedjen fordulni.

 

Budapest, 2019. szeptember 5.

Üdvözlettel:

Kónya Éva

s.k. hivatalvezető