MAÚT-ösztöndíj

Elsődleges fülek

MAÚT30 NextGen - Ösztöndíj

 
Elindult a Magyar Út- és Vasútügyi Társaság ösztöndíjprogramja, amellyel (nem csak) a közlekedést és közlekedésépítést, mint szakmát tanuló fiatalokat szeretnénk eléri! 
 
A pályázatra nagy örömmel várjuk a középiskolás és egyetemista fiatalok jelentkezését, akár olyan témával, amit már máshol bemutattak (tanulmányi verseny, TDK, diplomaterv), vagy olyan ötletekkel, amelyek ebben a programban debütálnának. Nem is kell nagy dologra gondolni, egy-egy lokális közlekedési ötlet, vagy technológiai variáció is érdekes lehet, a programban majd segítünk megtalálni a fiataloknak azokat a szakembereket, akiknek segítségével jobban el tudnak mélyülni a választott témában. Ha a téma már jobban kidolgozott (TDK), akkor pedig abban tudunk segíteni, hogy a prezentálás legyen profibb és gyakorlottabb. A legjobb témákat pedig elvisszük egy konferenciára (MAÚT30 Nemzetközi Tudományos Szimpózium), ahol védett közegben és kellő bátorítással, támogatással szakmai közönség előtt is megmutathatják a projektjüket. A legjobbakat pedig pénzjutalomban is részesítjük.
 
A tehetségprogram alapinformációi a mellékelt SZÓRÓLAPON olvashatók. Bővebb információkat a nextgen.maut.hu oldalon és a MAÚT instagram és facebook felületein lehet találni.
 
 
Üdvözlettel:
 
Pásztor Zoltán
elnökségi tag
Magyar Út- és Vasútügyi Társaság