ChatGPT szeminárium

Elsődleges fülek

Szeminárium "A ChatGPT és társai velünk oktatnak" címmel

 

Február 6-án, kedden, a Km79 teremben szinte teltházzal zajlott le a "ChatGPT és társai velünk oktatnak" című kari szeminárium és fórum. A rendezvényen számos karról érkeztek érdeklődő oktatók, doktoranduszok és adminisztrációs kollégák, akik lelkesen vettek részt az eseményen.

 

Előadóink, Barsi Árpád és Kapitány Kristóf, hétköznapi példákon keresztül mutatták be, hogyan segítheti a mesterséges intelligencia az oktatói munkát. Közérthető formában, a gyakorlati alkalmazásra fókuszálva mutatták be az MI eszközeinek kiválasztott lehetőségeit az oktatásban, kerülve az elméleti részletek untató tárgyalását. A prezentációkat követően beszélgetés alakult ki a résztvevők és az előadók között, ahol számos érdeklődő kérdés merült fel az MI oktatásban való alkalmazásával kapcsolatban.

 

Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a szemináriumon való aktív részvételét, örömmel látjuk, hogy az ilyen fórumok hozzájárulnak a tudományos közösségünk fejlődéséhez és a kollégák közötti tudásmegosztáshoz.

 

Az előadásban bemutatott diákat alább elérhetővé tesszük, ezenkívül egy linket is, ahol a Kapitány Kristóf által összeállított korábbi kutatók és doktoranduszok számára szánt kapcsolódó leírások és anyagok találhatóak.

 

ChatGPT az építőmérnöki tanteremben - Barsi Árpád

AI use cases - Kapitány Kristóf

AI use cases in Academia - Kapitány Kristóf

Kapcsolódó Leírások és Anyagok