FONTUS ösztöndíj

Elsődleges fülek

Ösztöndíj

 

Ha a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója vagy, és érdekel vizeink védelme vagy az energetika, akkor jelentkezz a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány Fontus ösztöndíjára!

 

Az ösztöndíjra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem azon hallgatói jelentkezhetnek, vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással vagy vízzel kapcsolatos más környezetvédelmi, fenntarthatósági, valamint energetikai témákkal foglalkoznak. Pályázati feltétel, hogy a hallgató vízügyi illetve energetikára szakosodott tanulmányokat folytasson (azaz a BSc 4. vagy magasabb szemeszterét, vagy az MSc valamely szemeszterét végezze). Az ösztöndíj feltétele továbbá a minimum 4-es tanulmányi átlag a legutóbbi félévben, illetve minimálisan 15 kredit/félév kreditszám a jelenlegi szemeszterben.

 

A pályázattal a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány lehetőséget szeretne biztosítani a kiválasztott hallgatók számára, hogy minőségi szakmai tapasztalatokon és kapcsolatokon keresztül mélyíthessék el szakirányukon szerzett ismereteiket.

 

Részletes információkért keresd fel a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány honlapját: 
 
 
Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 500 000 Ft/ fő/ 5 hónap.
 
Ösztöndíj időtartama: 5 hónap
 
A pályázat beadásának határideje: 2023. október 30.
 
 
További kérdésed van? Segítünk! Írj nekünk a palyazatok@kbka.org címre, és hamarosan kapcsolatba lépünk Veled!