#építő250 ösztöndíjprogram információk

Elsődleges fülek

#építő250 ösztöndíjprogram

 

Úgy érzed, hogy szükséged van egy kis ösztönzésre, hogy a maximumot hozhasd ki magadból? Felvételi, egyetemi eredményeid alapján úgy gondolod, hogy a legjobbak között van a helyed? Akkor célozd meg az #építő250 ösztöndíjat, amely akár félévente 250.000 forint plusz bevételt jelenthet!

Az #építő250 ösztöndíj célja, hogy segítse a jó képességű diákokat egyetemi tanulmányaik elindulásakor, majd folyamatos teljesítményre ösztönözze a Kar alapképzésen részt vevő hallgatóit. Az ösztöndíj bizonyos anyagi biztonságot nyújt, ezzel hozzájárul a kötelező tanulmányokon túli szakmai fejlődéshez, így lehetőséget biztosít a későbbiekben különféle állami kiválósági ösztöndíjak megpályázására. Mindezek eredménye a motivált, építőmérnöki szakma iránt elhivatott, magas színvonalú tudással rendelkező, végzett építőmérnökök számának növekedése.

Az ösztöndíj már az első félévben is, valamint az alapképzés teljes időtartama alatt pályázható. Az ösztöndíj félévenként egy vagy kettő támogatási időszakban van kiírva, vagyis ha a félév elején még nem tudtál pályázni, kellő igyekezettel az adott félév második támogatott időszakában már részese lehetsz az ösztöndíjasok táborának. A félévek előrehaladtával a kari szakmai és közéleti tevékenységekbe való bekapcsolódás is az ösztöndíj feltétele lesz, ezzel is segítve azt, hogy választott szakmádban minél szélesebb tudásra és kapcsolati hálóra tegyél szert. Végül, amikor a diploma írásakor visszatekintesz #építő250 ösztöndíjasként eltöltött éveidre, elégedetten megállapíthatod, hogy a támogatás segítségével elérhetted a jelentkezéskor kitűzött célodat, és kiváló felkészültségű építőmérnökké válhattál. 

 

Elérhető a 2023/24. tanév tavaszi félévének - a 1. támogatási időszaknak - kiírása!

Az aktuális pályázati kiírás ITT, a pályázati űrlap pedig ITT érhető el.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. március 3.

 

Az ösztöndíjjal kapcsolatos egyéb tudnivalókat a következő dokumentumok foglalják össze